Nieuws

Chad in Amsterdam op Kickstarter

Redactie, geplaatst op 13 augustus 2019


De strip ‘Chad in Amsterdam’ vertelt de waargebeurde verhalen van de Amerikaanse Amsterdammer Chad Bilyeu over zijn ervaringen in Amsterdam. Voor elk verhaal nodigt hij verschillende kunstenaars uit voor de illustraties. Nu start hij een Kickstarter campagne voor ‘Chad in Amsterdam #3’. 

‘Chad in Amsterdam #3’ is geschreven door Chad Bilyeu en is geïllustreerd door Will Robson, Gary Dumm, Bernie Mireault, Lorenzo Milito en Eryc Why.

Chad tackles topics as vast and germane as the true story behind Hollandse Nieuwe, the more mundane aspects of nightlife in Amsterdam, and talking to one’s self whilst navigating through De Wallen (better known as The Red Light District). All this and more in the third issue of CHAD IN AMSTERDAM.

Kijk hier voor meer informatie over de Kickstarter campagne.

Chad Bilyeu woont in Amsterdam sinds 2009. Hij is straatfotograaf, schrijver en uitgever van muziek onder het label Another Bullshit Night from Cleveland. In het verleden organiseerde hij onder dit label ook nightlife events en art shows. ‘Chad in Amsterdam’ is  een artistiek platform waarin hij de stem van niet vaak gehoorde Amsterdammers laat horen – om tegenwicht te bieden aan een te eenzijdige visie op onze huidige samenleving.