Nieuws

Limited tote bag Beurs

Redactie, geplaatst op 16 november 2019


Wil jij de trotse eigenaar worden van een van de 50 limited edition tote bags / tassen met een ontwerp van Max Kisman, speciaal gemaakt voor de Beurs van Bijzondere Uitgevers op zondag 8 december in Paradiso? Reserveer dan jouw tas voor dinsdag 26 november!

ONTWERP
Het ontwerp is van Max Kisman, de opdruk is in het zwart en de tas wordt gezeefdrukt door de Amsterdamse textieldrukker Vector.

TASSEN
De tassen zijn van een mooie, zware kwaliteit (300grs) naturel canvas, bestaande uit 80% hergebruikt katoen en 20% hergebruikt polyester en ze hebben een hoogwaardige afwerking. Door naden aan de onderkant heeft de tas een groter volume dan een reguliere stoffen tas. De hengsels zijn lang en zijn bevestigd met een verstevigd kruis.
Afmeting: 37cm breed x 39cm hoog, hengsels in totaal 65cm (dus vanaf schouder tot tas ongeveer 30cm)

BEPERKTE OPLAGE
We gaan maar 50 tassen laten maken, mits we voor dinsdag 26 november minimaal 25 reserveringen binnen hebben. De tas kost €15,- per stuk, en is alleen op te halen en te betalen (pin/contant) op de Beurs van Bijzondere Uitgevers op zondag 8 december in Paradiso.

RESERVEER JOUW TAS!
Let op: Door een reservering te plaatsen, committeer je je aan de aanschaf van de tas.
Hebben we voor dinsdag 26 november niet voldoende reserveringen, dan wordt de tas helaas niet gemaakt. Iedereen die gereserveerd heeft, ontvangt hierover bericht.

> Reserveer hier jouw tas